FIMNET

PALVELUT

Fimnet on Lääkäriliiton, Hammaslääkäriliiton, Eläinlääkäriliiton, Apteekkariliiton, Farmasialiiton ja Proviisoriyhdistyksen jäsenten yhteinen jäsenpalvelu.

FIMNET

SÄHKÖPOSTI

Sähköpostipalvelut ovat kuuluneet tiiviinä osana Fimnetin palveluihin jo yli kaksikymmentä vuotta. Sähköpostimme on Fimnet-yhteistyöliittojen jäsenille ilmainen.

Käytössäsi on henkilökohtainen asiakaspalvelu. Voit ottaa meihin yhteyttä palautelomakkeella, sähköpostitse asiakaspalvelu@fimnet.fi tai puhelimitse 020 743 5180. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 - 17.00.

Sähköposti toimii samalla käyttäjätunnuksella kuin kaikki muutkin Fimnet-palvelut!

Lue lisää » tai ota Fimnet-sähköposti tästä käyttöösi »

Fimnet uudistuu jatkuvasti

Käyttöösi on lähiaikoina tulossa myös vaihtoehtoinen webmail-käyttöliittymä. Mikäli haluat toimia sen testaajana, seuraa Fimnet-keskustelupalstaa.

FIMNET

KESKUSTELU

Suositussa keskustelusivustossamme voit vaihtaa ajatuksiasi muiden tunnistautuneiden käyttäjien kesken luottamuksellisesti. Keskustelu on Fimnet.fin keskeisimpiä ja pitkäikäisimpiä osioita. Se koki uudistuksen yhteydessä merkittävän päivityksen nykyaikaisempaan.

Uusia ominaisuuksia ovat mm.:

  • voit "peukuttaa" mielestäsi hyviä vastauksia
  • voit antaa miinuspisteitä mielestäsi epäasiallisille kommenteille
  • voit piilottaa epäasiallisen henkilön viestit.

Lue lisää »

Tiesitkö, että

Uudistuneessa Fimnet.fi-keskustelussa toimii myös ryhmän sisäisessä käytössä ja voit siten korvata sähköpostien kautta välitettävät postituslistat sen avulla?

Siirry tästä keskusteluun »

PUHELINRESEPTIPALKKIOIDEN TILITYKSET

PUHTI

PuhTi on lääkärien, hammaslääkärien ja eläinlääkärien puhelinreseptipalkkioiden tilitysten seurantajärjestelmä. Sitä voivat käyttää Lääkärikartellin jäsenliittojen (Suomen Lääkäriliitto, Suomen Hammaslääkäriliitto ja Suomen Eläinlääkäriliitto) jäsenet.

PuhTi on ainoa puhelinreseptipalkkiopalvelu, jossa kaikki apteekit ovat mukana.

LÄÄKÄRIKARTELLIN JÄSENELLE

Puhelinreseptipalkkioiden tilitysten seurantajärjestelmä.

Lue lisää »

APTEEKILLE

Helpoin tapa tilittää lääkäreille puhelinreseptien palkkiot.

Lue lisää »