FIMNET

FINNISH MEDICAL NETWORK

Fimnet on Lääkäriliiton, Hammaslääkäriliiton, Eläinlääkäriliiton, Apteekkariliiton, Farmasialiiton ja Proviisoriyhdistyksen jäsenten yhteinen jäsenpalvelu.

FIMNET

Terveydenhuollon ammattilaisille rajattu sosiaalisen median yhteisö.


Fimnet on ainoa palvelu, joka yhdistää kaikki terveydenhuollon ammattilaiset yhteiseen verkkopalveluun.  Se tukee digitaalista kollegiaalisuutta ja tarjoaa käyttäjilleen palveluita, tietoa sekä mahdollisuuden verkostoitumiseen.  

Käyttäjiä Fimnetissä on noin 36 000.

Fimnetin yhteistyöliitot:

Lääkäriliitto, Hammaslääkäriliitto, Eläinlääkäriliitto, Apteekkariliitto, Farmasialiitto sekä Proviisoriyhdistys.

Fimnet-yhteistyöliittojen jäsenet ja 1. vuosikurssin lääkäriopiskelijat saavat automaattisesti käyttöönsä henkilökohtaisen Fimnet-tunnuksen, joka mahdollistaa pääsyn vain jäsenille suunnattuihin palveluihin.

FIMNET

KESKUSTELU

Fimnetin keskustelupalstoilla käyttäjät voivat vaihtaa ajatuksia muiden tunnistautuneiden käyttäjien kesken luottamuksellisesti ja luoda omia ryhmäytymissivuja. 

Jokainen ammattiryhmä voi viestiä omassa yhteisössään tai keskenään eri ammattiryhmien kesken. Yksi suosittuja keskustelutauluja on esimerkiksi Lääkäri ja Apteekki –keskustelutaulu. Alueellinen, yhteisöllinen toiminta apteekkihenkilöstön ja lääkäreiden keskuudessa on erittäin vilkasta Fimnetin ryhmäytymissivuilla

FIMNET

SÄHKÖPOSTI

Sähköpostipalvelut ovat kuuluneet tiiviinä osana Fimnetin palveluihin jo yli kaksikymmentä vuotta. Sähköpostimme on Fimnet-yhteistyöliittojen jäsenille ilmainen.


Sähköposti toimii samalla käyttäjätunnuksella kuin kaikki muutkin Fimnet-palvelut. 
Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun palautelomakkeella, sähköpostitse asiakaspalvelu@fimnet.fi tai puhelimitse 020 743 5180. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 - 16.00.

 

FIMNET

MAINOSTAJALLE

Fimnet-käyttäjästatistiikkaa:

  • Käyttäjiä 36 000 

  • sivulatauksia kuukaudessa n. 356 000

Fimnetissä voi mainostaa

  • reseptilääkkeitä, jolloin hyödynnetään Fimnet-tunnistautumista

  • reseptivapaita lääkkeitä (OTC-tuotteet) sekä muuta mainontaa (rekrytointi, rahoituspalvelut, majoituspalvelut, autot yms.)

Ota yhteys myyntiin kysyäksesi lisää mainosvaihtoehdoista!